Airsoft Zuid Holland

Because life's about kickin' ass not kissin' it

Airsoft bedrijfsuitje

Bedrijven

Nee, geen standaard communicatie-, presentatie-, onderhandelingstechnieken-, slecht nieuws gesprekken-, trainingen en bedrijfsuitjes bij Airsoft INC.

Maar wel een uniek bedrijfsuitje waar de skills van het team, de manager en directie nu eens echt op de proef worden gesteld. Wij creeren tijdens het airsoften situaties die tot verrassende inzichten kunnen leiden. De basis van het individu komt onherroepelijk naar voren, de samenwerking in het team bepaald het suc6 en de communicatie wordt gereduceerd tot de absolute basis. Enig idee hoe u bijvoorbeeld een team aanstuurt in een gijzelingssituatie?

Voor ieder aandachtspunt is er een uitdaging, de spanning en het enthousiasme tijdens het airsoften zorgen vanzelf voor volledige inzet. Deze ervaring kan verschillend worden ingevuld. In een vrije setting waarin een missie zo goed mogelijk wordt uitgevoerd en een marshall tips & tricks over het airsoften geeft. Of in een strakkere setting, waarbij het team gecoached wordt door een ervaren AT-er of voormalig lid van een speciale eenheid van het leger.

Airsoft INC. is een van de weinige door justitie erkende Airsoft organisaties in Nederland, hierdoor kunnen wij u de beste sportmaterialen bieden en bent u ervan verzekerd dat uw bedrijfsuitje conform de Nederlandse wet en regelgeving wordt georganiseerd. Daarnaast bent u verzekerd van een professionele begeleiding door instructeurs met een gedegen opleiding.      

Nieuwsgierig geworden? Voor een op uw wensen aangepast bedrijfsuitje neemt u contact op met Airsoft INC. via info@airsoftinc.nl.


Arrangementen

Doordat wij intensief samenwerken met De Uithof kunnen wij uw organisatie op alle gebieden bedienen tijdens een bedrijfsuitje. Hiervoor zijn arrangementen samengesteld en met een maximale capactiteit van 5000 bezoekers, kan van MKB tot groot bedrijf worden gefaciliteerd. Naast airsoft zijn er andere sportactiviteiten, restaurants, is er een gezellige bar, feestzaal en zijn er verschillende vergaderzalen met uitzicht op de 400m schaatsbaan.

Denk bij sportactiviteiten aan de skibaan, schaatsbaan, kartbaan, lasergameruimte.. Het scala aan activiteiten is zo groot dat we het onvoldoende eer aandoen om deze hier op te noemen. Wij verwijzen hiervoor dan ook graag naar de website van De Uithof www.deuithof.nl en de frontdesk voor meer informatie. Voor meer informatie over de airsoft bedrijfsuitjes kunt u contact met ons opnemen via info@airsoftinc.nl. Onderstaand een kleine greep uit de verscheidene organisaties die u voorgingen.