Airsoft Zuid Holland

Because life's about kickin' ass not kissin' it

Ledenavonden & ledenskirms Airsoft 18+

Iedere donderdagavond is gereserveerd voor de 18+ leden van Airsoft INC. Deze avonden zijn bedoeld voor de fanatiekere Airsofter die graag bij Airsoft INC. komt, de sport regelmatig wil beoefenen en steeds beter wil worden.

De donderdagavonden zijn met name bedoeld voor korte skirms, trainingsactiviteiten, afstellen/ upgraden van de replica's en de gezelligheid. Op Facebook is een besloten groep ingericht waar contact wordt onderhouden, initiatieven worden gedeeld, tips & tricks worden uitgewisseld en waar afgesproken wordt om ook skirms elders te bezoeken.

De ledenavonden worden geregiseerd door de leden voor de leden, waarbij alle activiteiten gezamenlijk worden uitgevoerd. Denk hierbij ook aan optreden als Marshall, scenario's schrijven, optreden als trainer, bouwen & verbouwen en uiteraard opruimen!

Alle leden zijn in het bezit van een geldig NABV-lidmaatschap en zowel een assault rifle als een pistool of revolver, uiteraard hoort hier ook een holster en sling bij. Het maandelijkse lidmaatschap bedraagt € 35,- waarmee 4 avonden per maand van 19.00 - 22.00 uur op de CQB locatie als op de toekomstige buitenbaan activiteiten zullen zijn. 

Nieuwsgierig geworden of de ledenavonden iets voor jou zijn? Loop gewoon binnen, maak kennis, probeer het uit en we praten er over verder!