Airsoft Zuid Holland

Because life's about kickin' ass not kissin' it

Time Crisis Arena

Time Crisis Arena

Airsoft INC. is gestart met een indoor airsoft locatie; the Time Crisis Arena. Deze is gebouwd door een team van airsofters, voor airsofters en bevindt zich in het gigantische sportcomplex De Uithof in Den Haag. Een voormalige winkel is omgebouwd tot een militaire outdoor setting, waarbij veel aandacht is besteed aan crowd control. Er is altijd een sluiproute te vinden om bottlenecks te vermijden, er zijn verborgen ruimtes en er is nauwelijks een plekje te vinden waar je verdekt kan blijven zitten. Time crisis is the name of the game and maximum action is what we live for!

Naast audio- en visuele effecten is er een ruime keuze aan te volbrengen missies, deze zijn af te stemmen op de wensen en het niveau van de individuele speler of van het niveau van het team. Voor alle airsofters die zichzelf graag in actie filmen is er free wifi met een goed signaal. De innerlijke mens wordt goed verzorgd met een kwalitatief hoogwaardig restaurant, de mogelijkheid om na het spelen de bar nog in te duiken en voor de die-hards die nog energie over hebben is er een ruim scala aan overige activiteiten bij De Uithof.

Uiteraard werken wij volledig conform de regels van de NABV (Nederlandse Airsoft Belangen Vereniging) en is zowel de locatie als de organisatie door hen gecertificeerd, om deze beleving volledig veilig en verantwoord aan te bieden. Voordat we beginnen krijgt iedereen een volledige uitrusting en briefing waarbij de veiligheidsregels, fair play en de baan worden uitgelegd. Nadien volgt de fps-test of uitleg van het airsoft apparaat, waarna de eerste mission objectives bekend worden gemaakt.The Strip outdoor arena

The Strip

Naast de indoor arena is er nu ook een outdoor arena bij De Uithof in Den Haag. Op onze 3000m2 grote outdoor arena speel je met maximaal 24 personen in twee teams verschillende high speed games... High speed? Yup wij houden niet van wachten, wandelen en eindeloos babbelen we komen voor de actie en dat is wat je krijgt.. 100% hardcore actie, de hele tijd en overal :-) 

Denk loopgraven, hoogteverschillen, een weg dwars door het veld, bruggetjes en heel veel hoge struiken en bunkers.. Kan je dicht bij elkaar komen en doet het pijn? Jazeker, no pain no gain en als het pijn doet ga je beter je best doen om niet geraakt te worden. Word je er moe van en ga je ervan zweten? Meer dan je wil weten!!

Uiteraard is er ook een ruime safety area om bij te komen en relaxen, neem plaats in onze businesslounge met een 9mm energydrink en power snack!