Airsoft Zuid Holland

Because life's about kickin' ass not kissin' it

Nerf

Nerf is hartstikke populair en verschillende jonge mensen hebben tegenwoordig een complete Nerf uitrusting tot hun beschikking. Het leukste zijn de Nerf kinderfeestjes, oftewel met een zo groot mogelijke groep bepaalde spellen tegen elkaar spelen,tijdens bijvoorbeeld een kinderpartijtje. Dit is prachtig om buiten te spelen met lekker weer, of om gewoon lekker met z'n allen te rausen in het huis van je ouders. Maar het is natuurlijk nog toffer om met al je vrienden en vriendinnen Nerf Wars te spelen op een grote, speciaal hiervoor ingerichte, locatie met spannende verassingen, geheime gangen en ruimtes.

Ook voor je ouders is het best lekker om dit eens niet in huis te doen, of om eens een potje ouders tegen de kinderen te spelen. Eens kijken hoe de verhoudingen liggen tussen de generaties qua spelinzicht, reactie- en uithoudingsvermogen. Met de 19 spelvarianten van Airsoft INC. zal er in ieder geval geen moment zijn van verveling en zijn de opgebouwde suikerniveau's van essentieel belang om het vol te houden. Tijdens de spellen val je niet stil als de Nerf pijlen op zijn, maar zorg je dat je zonder geraakt te worden bij de munitietonnen komt.

Ook de Nerf Wars en kinderfeestjes worden begeleid door marshalls van Airsoft INC. en ondersteund met audio- en visuele effecten. Uiteraard staat ook hier weer het plezier van iedere speler voorop en ligt de nadruk op samenwerken en bewegen. 

Nerf Party?

Omdat Airsoft INC. zich in het sportcomplex de Uithof bevindt is uw Nerf kinderfeestje te combineren met eten en drinken in het restaurant van de Uithof of met andere leuke activiteiten!

In de 800m2 grote arena kunnen maximaal 30 kids gelijktijdig terecht, bij feestjes groter dan 20 kinderen vernemen wij dit graag tijdig. Dit in verband met het inzetten van extra begeleiding en materiaal!!